Καλωσήρθατε σε ένα κόσμο ασφάλειας!

info@videofied.com.gr

231 093 6750

Top
 

Concept

Η Videofied σας προσκαλεί να γνωρίσετε τον δικό της κόσμο ασφάλειας.

Αναγνώριση της απειλής μέσω βίντεο

Όπως σε όλο τον κόσμο έτσι και στην Ελλάδα το νέο δόγμα της ασφάλειας κατακτά την αγορά.

Η έγκαιρη προειδοποίηση και η οπτική επιβεβαίωση είναι τα βασικότερα στοιχεία που απαιτούνται σήμερα. Ταυτόχρονα δίνουμε μέγιστη σημασία στα τρία κύρια τεχνικά συστατικά της επιτυχίας ενός συστήματος ασφαλείας.

Ισχυρή ανίχνευση, αξιόπιστη μετάδοση και αποτελεσματική αντιμετώπιση πρέπει να συγκροτούν ένα μοντέρνο σύστημα ασφαλείας. Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται από την Videofied καλύπτει όλα τα παραπάνω καθώς ήταν στα κύρια χαρακτηριστικά που λήφθηκαν υπόψη κατά τον σχεδιασμό του προϊόντος.

Με την εγκατάσταση της πλατφόρμας ασφαλείας Videofied είμαστε σίγουροι πως προσφέρουμε ουσιαστικές απαντήσεις στα πραγματικά ερωτήματα της σύγχρονης ασφάλειας.

Εγκατάσταση παντού

Το σύστημα συναγερμού της Videofied εγκαθίστατε οπουδήποτε: βιομηχανικές, εμπορικές ή κατοικημένες περιοχές, εσωτερικά ή υπαίθρια, ως βελτίωση στα υπάρχοντα συστήματα ή ως ένα ολοκαίνουργιο αυτόνομο σύστημα ασφαλείας. Η ασύρματη εγκατάσταση δημιουργεί μια εύκολη λύση διατηρώντας την επιλογή για καλωδίωση εάν επιθυμείται.

Ο νέος λεπτός σχεδιασμός των προϊόντων επιτρέπει την εναρμόνιση κάθε συσκευής με το αρχιτεκτονικό περιβάλλον και η τετραετής διάρκεια ζωής των μπαταριών κάνει το σύστημα πολύ οικονομικό.

Αλληλεπίδραση κατόπιν απαίτησης

Όλα είναι διαδραστικά σήμερα και η ασφάλεια δεν θα μπορούσε να διαφέρει. Η εφαρμογή για smartphones Videofied 2.0 δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να αναζητήσουν βίντεο και στιγμιότυπα, παρακάμπτοντας το ΚΛΣ. Το σύστημα συντηρεί τη μυστικότητα επειδή μόνο τα βίντεο των συναγερμών στέλνονται αυτόματα στον Κέντρο Λήψης Σημάτων για έλεγχο και αποστολή. Για μέγιστη ασφάλεια, η λειτουργία της εφαρμογής είναι απολύτως χωριστή από τις διαδικασίες συναγερμών ενώ περιλαμβάνει ταυτόχρονα αρχείο συναγερμών, δυνατότητα όπλισης/αφόπλισης και αναφοράς σχετικά με τις εντολές αυτές.

Οπτική επιβεβαίωση κάθε συναγερμού

Όταν ο αισθητήρας κίνησης του ανιχνευτή κίνησης ενεργοποιείται, ένα βίντεο 10 δευτερολέπτων συλλαμβάνεται και στέλνεται στο Κέντρο Λήψης Σημάτων. Ο ασύρματος υπέρυθρος αισθητήρας (PIR) λειτουργεί με ψηφιακή βιντεοκάμερα για να καταγράψει το έγχρωμο βίντεο κατά τη διάρκεια της ημέρας, μονόχρωμο τη νύχτα, σε πλήρη VGA ανάλυση.

Η οπτική επαλήθευση του γεγονότος είναι πολύ βασική – καθώς μειώνει στο ελάχιστο την ανεπιθύμητη όχλιση από περιστατικά εσφαλμένης ενεργοποίησης. Ταυτόχρονα το βίντεο από πραγματικό συναγερμό αποστέλεται στις αρχές ώστε να αντιδράσουν σε ένα έγκλημα σε εξέλιξη.

Κέντρο Λήψης Σημάτων (ΚΛΣ)

Ένα ΚΛΣ μπορεί να παρέχει μια επαγγελματική λύση ελέγχου και να καλέσει τον ιδιοκτήτη του φυλασόμενου χώρου ή την αστυνομία σε έναν οπτικά επιβεβαιωμένο συναγερμό. Σας εξασφαλίζει έτσι τη ψυχική ηρεμία ότι η περιουσία σας θα ελέγχεται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και όλη την εβδομάδα.

Το σύστημα της Videofied ενεργοποιεί τις κάμερες ΜΟΝΟ όταν είναι οπλισμένο και υπάρξει κάποιο περιστατικό συναγερμού και δεν καταγράφει συνέχεια τον χώρο. Προστατεύει λοιπόν την ιδιωτικότητα σας από αδειάκριτα βλέμματα (hacking κλπ).