Καλωσήρθατε σε ένα κόσμο ασφάλειας!

info@videofied.com.gr

231 093 6750

Top
 

Εφαρμογές

Το σύστημα της Videofied μπορεί να βρει εφαρμογές παντού! Σε κλειστούς ή υπαίθριους χώρους και να καλύψει αδυναμίες ενός ήδη εγκατεστημένου συναγερμού!

Εργοτάξια

Κατά την παραβίαση του εργοταξίου ο ανιχνευτής ενεργοποιεί την κάμερα νυχτερινής λήψης η οποία στέλνει video 10 δευτερολέπτων στον σταθμό ελέγχου. Οι διωκτικές αρχές ανταποκρίνονται ταχύτερα όταν πρόκειται για έγκλημα σε εξέλιξη. Η Videofied συντελεί στην σύλληψη των δραστών προσφέροντας τα καταγεγραμμένα γεγονότα από τα συμβάντα της παραβίασης.

 

download

Εγκαταλειμμένα κτήρια

Οι βανδαλισμοί σε κτήρια που δεν χρησιμοποιούνται είναι συνήθως ολικοί και ιδιαίτερα καταστροφικοί. Τα ανοίκιαστα κτίρια είναι σήμερα πιο ευάλωτα από ποτέ. Η απουσία ηλεκτρικού ρεύματος δεν επιτρέπει την εγκατάσταση κανενός είδους συστήματος προστασίας. Η Videofied προσφέρει τον μοναδικό εξοπλισμό που μπορεί αξιόπιστα να καλύψει κάθε εγκατελειμμένο ή ανοίκιαστο κτίριο.

 

download

Ενεργειακά πάρκα

Τα εργοτάξια των Φ/Β αλλά και των αιολικών πάρκων είναι εκτεθειμένα σε βανδαλισμούς και κλοπές. Το σύνολο του εξοπλισμού κινδυνεύει κάθε στιγμή.
Η Videofied προσφέρει την καλύτερη λύση για την προστασία των εργοταξίων Α.Π.Ε. Με το ασύρματο σύστημα ασφαλείας της Γαλλικής εταιρείας μπορούμε να έχουμε ασφάλεια με ταυτόχρονη επιβεβαίωση βίντεο.

 

download

Αγροτική παραγωγή

Η εκτεθειμένη στην ύπαιθρο περιουσία όπως: πομόνες, οχήματα και γεωργικός – κτηνοτροφικός εξοπλισμός κινδυνεύουν περισσότερο σήμερα. Κλοπές έχουν σημειωθεί σε ζώα μέσα από στάβλους και σε παραγωγές μέσα από θερμοκήπια και χωράφια.

Κάθε ένα νέο περιστατικό επιβεβαιώνει την ανάγκη για ένα ουσιαστικά ασφαλές όσο και ευέλικτο σύστημα ασφαλείας με την εφαρμογή ενσωματωμένης ασύρματης κάμερας. Η Videofied δίνει μία ουσιαστική λύση με το ασύρματο σύστημα ασφαλείας.

 

download

Καταστήματα λιανικής

Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική πολλών καταστημάτων καθιστά δύσκολες και ακριβές τις καλωδιώσεις. Συχνά οι εγκαταστάτες των συστημάτων συναγερμού συμβιβάζονται με σημεία τοποθέτησης τα οποία όμως δεν καλύπτουν τα βασικά χαρακτηριστικά ασφαλείας. Η Videofied δίνει ένα ισχυρό πλεονέκτημα στην ασφάλεια των καταστημάτων καθώς δεν απαιτεί καμία καλωδίωση, μεταφέροντας ταυτόχρονα βίντεο από το σημείο της παραβίασης.

 

download

Κλοπές χαλκού

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία η κλοπή χαλκού έχει αυξηθεί σημαντικά. Πολλές εταιρείες έχουν υποστεί τις οικονομικές, χρονικές και τεχνικές συνέπειες τις κλοπής χαλκού από τις εγκαταστασεις τους. Τα κοστολόγια επισκευής των ζημιών που προκαλούνται είναι τεράστια, όπως και η συνολική αναστάτωση που δημιουργείται από την καθυστέρηση για την αντικατάσταση των κλεμμένων τεχνικών υποδομών.

 

download

Κεραίες

Το μεγαλύτερο πρόβλημα κλοπής εξοπλισμού ή βανδαλισμού υποδομών συναντάται σε περιοχές όπου δεν υπάρχει παρουσία περαστικών αλλά και σε απομονωμένα σημεία.
Οι προσπάθειες στην λύση του πρόβληματος μέχρι σήμερα δεν ήταν πάντα αποτελεσματικές. Η Videofied παρουσιάζει την πιο λειτουργική και οριστική λύση για την ασφάλεια των τηλεπικοινωνιακών αναμεταδοτών.

Το σύστημα έχει εγκατασταθεί με επιτυχεία σε αναμεταδότες. Δεν υπήρξε καμία αναφορά για δυσλειτουργία της εφαρμογής από τις RF συχνότητες. Ταυτόχρονα το σύστημα συντέλεσε στην σύλληψη και την καταδίκη δραστών με μεγάλη επιτυχία.

 

download

Αρχαιολογικοί χώροι

Τα πολύτιμα στοχεία ενός Αρχαιολογικού χώρου αποτελούν συχνά στόχο κλοπών και βανδαλισμών. Η αρχαιοκαπηλία πλήτει την ιστορική συνέχεια. Η προστασία τους μέχρι σήμερα ήταν δύσκολη και δαπανηρή.

Τώρα όμως με την αξιοπιστία του ασύρματου συστήματος της Videofied υπάρχει η πιο αποδοτική λύση. Είναι ιδανικό αφού μετά την εγκατάσταση δεν προκύπτι καμιά αισθητική παρέμβαση στο χώρο.

 

download

Εκκλησίες

Τα πολύτιμα περιεχόμενα ενός Ιερού Ναού αποτελούν συχνά στόχο κλοπών και βανδαλισμών. Η προστασία τους μέχρι σήμερα ήταν δύσκολη και δαπανηρή.
Η Videofied παρουσιάζει την πιο αξιόπιστη λύση χωρίς καλώδια. Στην εφαρμογή του συστήματος καμία αισθητική παρέμβαση του χώρου δεν υπάρχει.
Κάθε συμβάν συναγερμού επιβεβαιώνεται με κάμερα έτσι ώστε να μην υπάρχει άσκοπη μετακίνηση των διωκτικών αρχών.

 

download

Μελισσοκομία

Οι παραγωγοί μελιού βιώνουν μία δυσάρεστη αγωνία για την ακεραιότητα της εκτεθειμένης περιουσίας τους. Η ιδιαιτερότητα των υποδομών,
δεν επέτρεπε κανενός είδους ηλεκτρονική προστασία. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο Ελληνικό. Δεκάδες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί σε πολλές
άλλες χώρες.

Η Videofied παρουσιάζει την μοναδική λύση για την ασφάλεια μονάδων πρωτογενούς παραγωγής μελιού και εγγυάται για απρόσκοπτή λειτουργία κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες, ημέρα και νύχτα.

 

download

Αλιευτικά και σκάφη αναψυχής

Η κλοπή εξοπλισμού από αλιευτικά σκάφη αλλά και σκάφη αναψυχής, αποτελεί σημαντικό πρόβλημα επιφέροντας μεγάλη οικονομική ζημιά.
Οι χώροι ελλιμενισμού δεν είναι πάντοτε ασφαλείς. Η απώλεια εξοπλισμού και η καταστροφές αναγκάζουν τους ιδιοκτήτες σε πολυδάπανες επισκευές και ο χρόνος αποκατάστασης είναι συχνά μεγάλος.
Οριστική και αξιόπιστη λύση με το σύστημα της Videofied που προσφέρει άμεση ασφάλεια χωρίς ψευδείς και ανεπιβεβαίωτους συναγερμούς.

 

download

Εξοχικές κατοικίες & τροχόσπιτα

Το μεγαλύτερο πρόβλημα κλοπής κατοικιών συναντάται σε περιοχές όπου δεν υπάρχει παρουσία περαστικών, όσο και σε απομονωμένες περιοχές. Πραγματική λύση στο πρόβλημα δίνεται με την εγκατάσταση ενός υβριδικού συστήματος ασφαλείας με ενσωματωμένη κάμερα. Η λύση αυτή δίνει ακριβή στοιχεία με βίντεο του χώρου κατά την εκδήλωση του συναγερμού με αποτέλεσμα την άμεση και ΟΡΘΗ κινητοποίηση της αστυνομίας και των εμπλεκομένων προσώπων.

 

download