Καλωσήρθατε σε ένα κόσμο ασφάλειας!

info@videofied.com.gr

231 093 6750

Top

Συχνές ερωτήσεις

VideofiedΣυχνές ερωτήσεις

Τι είναι το σύστημα Videofied;

Είναι ένα πλήρως ασύρματο σύστημα ασφαλείας με δυνατότητα μετάδοσης video από το σημείο της παραβίασης.

Γιατί κατασκευάστηκε το σύστημα Videofied;

Το σύστημα της Videofied κατασκευάστηκε για να καλύψει την σημαντικότερη αδυναμία των συμβατικών συστημάτων ασφαλείας που είναι η έλλειψη δυνατότητας οπτικής επιβεβαίωσης.

Χρειάζεται τηλεφωνική γραμμή ή γραμμή ADSL

Όχι, το Videofied χρησιμοποιεί το δίκτυο GPRS που υπάρχει κάλυψη κινητής τηλεφωνίας.

Είναι επιβλαβές για την υγεία;

Όχι. Το σύστημα λειτουργεί μόνο όταν απουσιάζεται από το σπίτι και μόνο εφόσον ανιχνεύσει κίνηση. Σε άλλη περίπτωση δεν εκπέμπει καμία ακτινοβολία. Η μπαταρίες που διαθέτει διαρκούν έως 4 χρόνια όταν αντίστοιχες μπαταρίες στο κινητό μας διαρκούν 1 ημέρα και μάλιστα με χρήση άμεση στο σώμα μας.

Μπορεί η κάμερα του συστήματος να παρακολουθεί χωρίς να το ξέρουμε;

Όχι. Η κάμερα ενεργοποιείται μόνο και εφόσον το σύστημα είναι σε κατάσταση συναγερμού. Σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή το σύστημα δεν είναι σε θέση να μεταφέρει εικόνα.

Μπορεί κάποιος να υποκλέψει τα ασύρματα Video;

Πρακτικά είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Το σύστημα έχει κρυπτογράφηση στρατιωτικού επιπέδου. Επιπλέον η μετάδοση διαρκεί κάποια δευτερόλεπτα, κάτι που δεν επιτρέπει καν το συντονισμό του εξοπλισμού υποκλοπής.

Πιο το πλεονέκτημα της Videofied από μία απλή κάμερα με καταγραφικό;

Στην πραγματικότητα είναι πολλά τα πλεονεκτήματα.

Βασικό είναι ότι το σύστημα δεν εξαρτάται από γραμμή ADSL η οποία είναι πολλές φορές ασταθής και αναξιόπιστη. Επιπλέον το σύστημα δεν εξαρτάται από τροφοδοσία ρεύματος έτσι ώστε να είναι εκτεθειμένο σε διακοπές. Μετρώντας αυτά τα δεδομένα μπορούμε να αντιληφθούμε ότι εάν σε κάποιον χώρο διακοπεί το τηλέφωνο δεν έχουμε επικοινωνία αλλά και εάν διακοπεί η τροφοδοσία πάλι δημιουργούνται προβλήματα διότι δεν λειτουργεί ο τηλεπικοινωνιακός εξοπλισμός.

Το σύστημα έχει δοκιμασθεί αρκετά;

Μέχρι σήμερα έχουν τοποθετηθεί με επιτυχία πάνω από 1.000.000 συστήματα τα οποία ανταποκρίνονται χωρίς προβλήματα στις απαιτήσεις των πελατών τους.

Το Videofied είναι σήμερα το πρώτο με διαφορά σε πωλήσεις σύστημα ασφαλείας με επιβεβαίωση. Τα υπόλοιπα συστήματα απαιτούν σταθερή τηλεφωνική γραμμή ή γραμμή ADSL.

Έχω τοποθετήσει ήδη ένα σύστημα ασφαλείας. Θα μείνει αναξιοποίητο;

Όχι! Η Videofied έχει προβλέψει αυτήν την περίπτωση και έχει κατασκευάσει το σύστημα XPANDER. Συνδέεται με ΟΛΑ τα συστήματα ασφαλείας και μεταδίδει εικόνες και Video την ώρα του συναγερμού.

Γιατί πρέπει να είμαι συνδρομητής σε εταιρεία security;

Το σύστημα κατασκευάστηκε με ιδιαίτερη σημασία την αποφυγή της ενόχλησης του ιδιοκτήτη και την παύση της άσκοπης μετακίνησης των αστυνομικών αρχών. Επειδή ένα κινητό τηλέφωνο δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις υψηλές τεχνικές απαιτήσεις της Videofied το μόνο που μπορεί να αξιοποιήσει είναι μία απλή τηλεφωνική κλήση. Με αυτόν όμως τον τρόπο ακυρώνουμε την υπέροχη λειτουργία της οπτικής επιβεβαίωσης.

Ποια είναι η RSI Technologies;

Η RSI είναι μία Γαλλική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας με εικοσάχρονη εμπειρία στην ασύρματη μετάδοση. Έχει διατελέσει βασικός κατασκευαστής συστημάτων PAGER στον κόσμο και ο μεγαλύτερος στην Ευρώπη. Έχει συνεργαστεί για με την ΑΤΤ και είναι ο βασικός δημιουργός του πρωτοπόρου κυκλώματος ASIC και του 64bit κωδικού κρυπτογράφησης DES.

Στην πορεία της δραστηριότητας της έχει προσφέρει τεχνική γνώση και λύσεις σε πολλές εταιρείες συστημάτων ασφαλείας με άριστα αποτελέσματα. Στα μέσα του 1997 η εταιρεία χρησιμοποιώντας την βαθιά της εμπειρία και τον άριστο τεχνικό εξοπλισμό που διέθετε σχεδιάζει το πιο πρωτοπόρο σύστημα ασφαλείας – κάμερας.

Το συνολικό κόστος της μελέτης μέχρι το 2002 όπου και παρουσιάστηκε το νέο προϊόν ήταν μεγάλο  και χρειαστήκαν χιλιάδες ώρες σχεδιασμού και δοκιμών. Η εξέλιξη συνεχίζεται και σήμερα όπου η RSI παρουσίασε ένα καινοτόμο προϊόν. Ο κεντρικός πίνακας XL μπορεί και διαχειρίζεται έως 19 ασύρματες κάμερες και διαθέτει αμφίδρομη επικοινωνία φωνής.