Καλωσήρθατε σε ένα κόσμο ασφάλειας!

info@videofied.com.gr

231 093 6750

Top

Βελτιωμένα χαρακτηριστικά για την προστασία ενεργειακών πάρκων

VideofiedΔιάφορα Βελτιωμένα χαρακτηριστικά για την προστασία ενεργειακών πάρκων

Βελτιωμένα χαρακτηριστικά για την προστασία ενεργειακών πάρκων

Η ασφάλεια που προσφέρει το σύστημα ασφαλείας της Videofied στα φωτοβολταϊκά και γενικότερα τα ενεργειακά πάρκα, απέχει μακράν από τις περισσότερες λύσεις που χρησιμοποιούνται σήμερα.

Οι οπτικές δέσμες (γνωστές ως Laser ή υπέρυθρα Beam) που γενικότερα χρησιμοποιούνται, αδυνατούν να προσφέρουν αξιόπιστη ασφάλεια καθώς ο τομέας κάλυψής τους είναι εξαιρετικά προβλέψιμος και κατά συνέπεια εύκολα παραβιάσιμος.

Επιπλέον τα περισσότερα συστήματα ασφαλείας αδυνατούν να προσφέρουν αποτελεσματική κάλυψη σε επιθέσεις από blockers ή από jammer κινητών τηλεφώνων, καθιστώντας τα έτσι τρωτά σε κάθε προσπάθεια παραβίασης.

Η Videofied απαντά με επιτυχία σε όλα τα παραπάνω προσφέροντας την ορθότερη τεχνική και οικονομική επιλογή.

Ασφάλεια σαν πρωταρχική ανάγκη

Το σύστημα ασφαλείας της Videofied σχεδιάστηκε ως μία πλατφόρμα που μπορεί να καλύψει έργα με σύνθετες ανάγκες ασφαλείας.

Αυτό για εμάς σημαίνει πως αντιμετωπίζουμε το θέμα της ασφάλειας στον πυρήνα του, προσφέροντας εφαρμοσμένη λύση και όχι απλά πώληση υλικών.

Με την τεχνολογία που χρησιμοποιούμε μπορούμε και εποπτεύουμε τα συστήματα μας κάθε 4 δευτερόλεπτα. Αυτό σημαίνει πως εάν υπάρξει προσπάθεια παρεμπόδισης της επικοινωνίας του συστήματος με το κέντρο λήψης σημάτων η αντίδραση μας θα είναι άμεση και ουσιαστική.

Ηρεμία και άνεση για τον επενδυτή

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα συστήματα της αγοράς που υποχρεώνουν τον ιδιόκτητη να επιλαμβάνεται ο ίδιος την ασφάλεια της επένδυσης του, η επιλογή της Videofied απαλλάσσει πλήρως από το άγχος αλλά και τους κινδύνους που εγκυμονούνται από την διαδικασία του “αυτοελέγχου”.

Ο ιδιοκτήτης δεν χρειάζεται να έχει πλέον ενεργοποιημένο το κινητό του 24 ώρες ούτε να διαθέτει internet όπου και εάν βρίσκεται. Το κέντρο λήψης σημάτων και εικόνας ελέγχει κάθε στιγμή και αξιολογεί όλα τα περιστατικά συναγερμού απαλλάσσοντας τα εμπλεκόμενα άτομα από ανεπιθύμητους και εσφαλμένους συναγερμούς.